Компанія Структум спільно з Kalpataru Power Transmission Ltd. реалізують проєкт з реконструкції 1375 км ЛЕП 330 кВ!

За результатами тендеру на виконання робіт з реконструкції 1375 км ЛЕП 330 кВ із заміною грозозахисного тросу на ОКГТ проведеного НЕК «Укренерго» переможцем стала компанія Kalpataru Power Transmission Ltd, яка спільно з компанією Структум реалізує даний проєкт.

Контрактом передбачено реконструкцію 20 повітряних ліній 330 кВ з влаштуванням волоконно-оптичної лінії зв’язку (ВОЛЗ), шляхом заміни грозозахисного тросу на ОКГТ. Повітряні лінії, що підлягають реконструкції проходять по території 10 областей України (Київської, Вінницької, Кіровоградської, Черкаської, Полтавської, Дніпропетровської, Запорізької, Херсонської, Миколаївської та Одеської), їх загальна довжина складає 1375 км.

Даний проєкт передбачає виконання повного комплексу робіт: проєктування (стадія – робоча документація), постачання обладнання, матеріалів та конструкцій, проведення будівельно-монтажних робіт, введення в експлуатацію завершеного об’єкта.

Складність реконструкції полягає в тому, що всі ПЛ діючі, потребують відключення з коротким терміном аварійної готовності та мають велику кількість перетинів з іншими ПЛ. Крім того, в багатьох випадках, ускладнюючим фактором є необхідність виконання будівельно-монтажних робіт в зоні дії наведеної напруги, що потребує проведення додаткових організаційно-технічних заходів та чіткого дотримання правил техніки безпеки.

Інші новини
9 Червня 2023
Фінансова звітність за 2022 рік
Докладніше
20 Липня 2022
Компанія Структум виконує комплекс Аварійно-відновлювальних робіт (АВР) на ПЛ 330 кВ та ПЛ 750 кВ!
Докладніше
8 Червня 2022
Фінансова звітність за 2021 рік
Докладніше